مطالب ویژه

چند نکته در خصوص انتخاب استاندار گلستان

پایگاه خبری اولکامیز – عطامحمد فروز، فعال اجتماعی: درست همان زمان که آیت الله در دیدار با فعالین ترکمن به خواسته آنها جواب رد داد و پس از آن با انتشار تکذیبیه در خصوص انتخاب استاندار ابراز بی طرفی کرد رؤیای انتصاب اولین استاندار ترکمن در آن واحد بر باد رفت زیرا که بی طرفی شخص اول استان در انتخاب مدیر شماره یک استان امری است که باورش حتی بر عام ترین افراد نیز غیر ممکن است چه برسد بر فعالین منطقه که معتقدند مقدرات استان تنها با دستان ایشان رقم می خورد.

البته اگر قرار بر این باشد که مدیری ترکمن بر استانداری گلستان تکیه بزند برخی از گزینه های استانداری همچون دکتر ناصرقلی سارلی،حکیم فیروزی ، دکتر نورقلی پور شایسته این مسئولیت بودند ولی برخی حدس و گمانها به طرف برخی از نمایندگان ادواری می رود که آن چنان پیگیر کارهای شخصی خود و نزدیکان خود بودند که فرصت و انگیزه این که خود را در سطح ملی مطرح نمایند نداشتند و یا فرمانداران ماضی و فعلی ترکمنی که بی هیچ توضیح باید گفت که برخی از آنها بیشتر شبیه به یک ماشین امضا بودند تا یک مدیر برجسته.

به عنوان نمونه فقط کافیست به اتفاقات آق قلا اشاره شود که مشت نمونه خروار است. در واقعه سیل ۹۸ آن زمان که آق قلا غرق در سیلاب بود و ایجاد یک شکاف در مسیر قطار می توانست شهر را نجات دهد فرماندار وقت این مسئله را خارج از اختیارات خود می دانست و یا  در خصوص حادثه امنیتی  یلمه سالیان و تغییر کاربری مراتع محلی یلمه خندان و انتقال زباله مازندران در حوزه آق قلا  از سنگ صدا درآمد ولی از فرماندار فعلی آق قلا خیر.

با این اوصاف انتصاب این افراد به جای اینکه گره ای از مشکلات مردم بگشاید گره های بیشتری بر گره های موجود می افزود البته در انتخابات اخیر مجلس  نیز عزیزان کاندیدا آنقدر از خجالت هم دیگر در آمدند  که متاسفانه باعث شد تا اندک تتمه عزت و آبروی  ایشان نیز از بین برود و در ویترین ارائه به مرکز کسی باقی نماند.

مردم کرد و بلوچ  که استاندار بومی به خود دیدند دارای دو فاکتور اساسی بودند که ما ترکمن ها از آن بی تصیب هستیم. آنان دارای استانی به نام قوم خود و نیز دارای شخصیت های  در سطح ملی و بین المللی چون مولوی عبدالحمید و دکتر جلال جلالی زاده بودند متأسفانه در مورد اخیر از روحانیون ترکمن صحرا چیزی جز انفعال مشاهده نگردید.

البته به موارد بالا باید این نکته را اضافه کرد که خارج از این حلقه کوچکی که در بالا ذکر شد افراد توانمند بسیاری در حوزه دانشگاه و مدیریت اجرایی وجود دارند که متأسفانه به دلیل لابی اندک امکان تصدی گری آنها نزدیک به صفر می باشد

لذا با در نظرداشت این موارد انتظار می رود که تصمیم گیران جبران کنند و از شایستگان ترکمن بیشتر استفاده کنند. در زمانه دولت وفاق می خواهیم که ترکمنها در قدرت بصورت عادلانه سهیم باشند. از میان آنها چند مدیر کل، فرمانداری گنبد، کلاله و ..  را شاهد باشیم. اگر این خواسته محقق نشود باید از مسئولین پرسید که پس فلسفه حضور حداکثری این عزیزان در انتخابات و رأی بالای آنها به پزشکیان چیست؟!!

*این یادداشت با اندکی دخل و تصرف درج گردید.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا