ضیافت ساری بخش
پایگاه خبری اولکامیز- عثمان آخوند نظری : ضیافت یک کلمه ی عربی به معنی مهمانی است . مهمانی ای که به مناسبت فارغ التحصیلی از حوزه ها ی علمیه ترتیب میدهند را ضیافت مینامند .وگرنه مهمانی های جشن دامادی را عروسی ، جشن تولد را ولیمه و غیره نام دارند .
چهارمین دوره ی فارغ التحصیلی طلاب حوزه ی علمیه ی ساری بخش که این مراسم با دعوت از علماء عظام ، اساتید کرام، فضلاء و عموم مردم مؤمن و متدین ، توسط استاد حاج حمید آخوند جاهد مدیر و مدرس حوزه ی علمیه و امام جمعه ساری بخش جشن گرفته میشود.
ساری بخش روستایی به فاصلهی تقریبا ۱۵ کیلومتر در طرف غرب گنبد ،کنار رودخانه ی گرگان واقع شده است .وجه تسمیه ی ساری بخش هم درقدیم یک خواننده ا ی ترکمن بود که در گویش ترکمنی (بخشی) گفته میشود، ازتیره ی دانگریق طایفه ی قوجق بانام ساری بخشی در این روستا ساکن بوده است ، از آنجا که همیشه در تاریخ، نام اشخاص مشهور ومعروف بر دیگران غالب بوده است، نام این روستا نیز به نام آن شخص مشهور در آن دوران ، نامگذاری شده است . وگرنه قبل از آن هم چه بسا بودند کسانی که در کنار رودخانه سکنی گزیده بودند .
حاج حمید آخوند جاهد شاگرد حال محمد آخوند بندیشه از چاروا یلقی ، که با تفاهم و همکاری چند روحانی جوان دیگر در یک روستا و در یک حوزه علمیه بسیار فعال و کوشا هستند که اززمان تأسیس حوزه علمیه شان این چهارمین دوره ی فارغ التحصیلی را جشن میگیرند. حاج آخوند جاهد در نزد مردم روستای خود «ریش سفیدان، جوانان ،زنان، مردان، شورا ها و دهیار» نیز از احترام خاصی برخوردار است بابهره مندی از حمایتهای بیدریغ جماعت نسبتا مرفه یا لااقل باوضع مالی ایدئال به کارهای نسبتا بزرگی اقدام کرد که وحدت و همکاری اهالی ساریبخش را نشان میدهد . یکی از آن کارهای بزرگ ، ساخت مصلای جمعه و عیدگاه در کنار راه اصلی ساریبخش به گنبد میباشد که در نوع خود کاریست کارستان! که نشان از درایت و آینده نگری حاج آخوند جاهد وهمفکرانشان است .
طبق تعریف شخص حاج آخوند جاهد در نماز عیدفطر ، قرار است این بنا ، در زیر بنایی با بیش از چهارصد متر، دو طبقه با دومناره به بلندای هر مناره ۳۰ متر ، با امکانات رفاهی برای رهگذران شهرهای دیگر ، مثل سرویس بهداشتی دائر به صورت شبانه روزی با گماردن امام جماعت و نگهبان ،۲۴ ساعته آماده خدمات دهی خواهد بود. چنانچه واقفید برای طرح های این چنین بزرگ و اساسی ، عِدّه درکنار عُدّه لازم است که خیلی از علماء ، از آن دو نعمت محروم هستند .
سلطانعلی که خود مرکز دهستان واز نظر پیشرفت عمران و آبادانی ، نفوس جمعیت ، برخورداری از ادارات دولتی اعم از شرکتهای تعاونی ، خدمات کشاورزی ، دبیرستان، اورژانس ، بهترین سالن ورزشی ، دکتر و بهره مند ازجوانان تحصیل کرده ی دانشگاهی و بعضا نخبه، ازلحاظ قدرت مالی نیز ، هیچ دست کمی از ساریبخش ندارند ، تنها به علت فقدان انسجام و عدم بهره مندی از وحدت، که با وجود درخواست های مکرر روحانی مسنّشان حاج عظیم بردی آخوندجباری ،با مخالفت های برخی از خود جماعت سلطانعلی ، موفق به اخذ مجوز اقامه ی نماز عبادی سیاسی جمعه نشدند .
اقامه ی نمازجمعه سرشار از برکت میباشد. زیرا درهرجمعه علما وعظ و سخنرانی مینمایند ، از اعتقادات ، فقه و اصول و دیگر مسایل دینی مطرح میشود و زمینه ای برای رشد و اصلاح ، ترقّی وتعالی جوانان و جامعه مهیا میشود . بفرموده ی پیامبر عظیم الشأن اسلام : الدینُ النصیحه ، دین باوعظ و نصیحت رشد میکند ، مساجد با نصیحت پر میشوند .
پروژه ی احداث عیدگاه و مصلای جمعه ی ساری بخش فعلا به دلیل برخی سنگ اندازی ها موقتا راکد مانده است ، امیدواریم هرچه سریعتر با حل و فصل اداری و برداشته شدن موانع ، این پروژه دینی مذهبی به اتمام برسد و منشأ خیر وبرکت بر ما ونسل آینده ، واقع شود .
www.ulkamiz.ir