اخبار

دومین سفر رئیس جمهور به دومین استان محروم باطعم وفاق

پایگاه خبری اولکامیز – نورمحمد مرادی، فعال اجتماعی: حضور هیئت دولت در هر استانی میتواند به خودی خود شور وشوق دیدار، فعل وانفعالات سیاسی وبازار مطالبات را داغ وداغ ترکند .

دولت چهاردهم که بیش از دولتهای گذشته به سهیم بودن تمام جریانات سیاسی و اجتماعی وکلیه قومیتها معتقد است در همین سمت و سو گام برداشت و دکتر حسین زاده اهل سنت را به منطقه جرگلان فرستاد تا علاوه بر دیدن و شنیدن نکات مطروحه نوعی همزاد پنداری نیز کرده باشد .

چون دیدار عمومی در مدت زمان کوتاه میسر نبود جلسه ای در سالن اجتماعات بخشداری با اعضای شوراهای شهرستان و بخش های مختلف تشکیل می شود تا نیازهای جامعه جرگلان به سمع و نظر معاون رئیس جمهور برسد.

در آن جلسه حاج آخوند سرفراز سه درخواست کلیدی بازگشایی راه مراوه به جرگلان را که ۳ میلیارد هزینه شده و سپس رها گردیده، بازارچه مرزی که در مجلس سوم به صورت طرح آمده و همچنان مسکوت مانده و نیازهای بهداشتی و درمانی با یادی از مرحوم دکتر غیادی که آرزوی داشتن درمانگاهی ۱۰ تختخوابی را داشته را به عنوان خواسته اصلی ابراز نموده و گلایه هایی نیز نسبت به عدم بکارگیری شایستگان و ضعف هایی در حوزه آموزش وپرورش جمع بندی نمودند.

نورصحت محمدی عضو شورای شهر یکه سئود از عدم توجه مسئولین عمرانی وورزشی گلایه نموده و شدت خشم خود را از بی تفاوتی دست اندرکاران را علنی می نماید.

در ادامه حاج گلدی آخوند کمالی کمبودها و نیازهای بخش مانه و شیرین سو را مطرح می نماید و حاج خال محمد آخوند درخشان از سیستم بخشداری و مدیریت فرمانداری شهرستان اعلام نارضایتی میکند .

نگارنده این سطور معتقد است اگر بر روی یک یا دو خواسته کلیدی معطوف و ضمانت اجرایی گرفته میشد مثمرثمرتر بود.البته با ذکر یک موضوع : ازشخصی می پرسند منطقه شما آثار باستانی دارد ؟
شخص جواب می دهد خیر اما قرار است بسازند.

حکایت بازارچه جرگلان نیز حکایت آثار باستانی شده است با قدمتی ۳۰ ساله به مثابه آثار باستانی شده که ساخته خواهد شد و امیدها و افسوس ها که متعاقب آن بسیاری از خواسته ها را نیز بلعیده است .

اولین نشست رئیس جمهور در مرکز استان بعد از مجمع نماز با فعالین اقتصادی بود که جناب رحمان بردی افروز رئیس اتحادیه امور روستایی و عشایر به عنوان نماینده اهل سنت تریبون اختیار کرده و دغدغه های اهل سنت را منعکس می نماید که تشویق حضار را نیز به همراه دارد.

اما مهمترین نشست در روز دوم است به همت بخشدار سابق جرگلان پولاد نجاهی و کارمند تامین اجتماعی محمد اسفدیاری مقدمات حضور مدعوین مهیا می شود که برای ۶۰ نفر از فعالین اجتماعی، فرهنگیان وفرهیختگان کارت صادر می شود . این حضور چون در شب قبل اطلاع رسانی و بدون هماهنگی و اتخاذ تشریفات انجام می شود،مورد انتقاد گسترده قرار میگیرد.

زیرا منقدین بر این باورند که فرصت ایده آل از دست رفته است.چون نه ناطق توانسته ادای مطلب کند،نه فرصت معرفی فرهنگ و مدنیت ترکمن فراهم شده و نه اعتراضی به عدم توجه پزشکیان به قوم ترکمن شده است.

پزشکیان هم با نوای مرشد در جایگاه قرار میگیرد و به نوعی فرافکنی میکند که گویا مسبب تمام تقصیرات و کسری های انرژی مردم هستند. چرا لامپها روشنند؟ چرا سالن گرم است؟ چرا بد مصرف می کنیم ؟البته طبیعی است جون دیواری کوتاه تر از دیوار مردم یافت نمی شود. انگار نه انگار که دومین کشور ثروتمند در عرصه انرژی هستیم، باید خاطر نشان کنیم که قطعی برق و مقصر دانستن مردم نوعی چنگ زدن بر تاریکی است و لاپوشانی قصور مسببان ایجاد چنین وضعیتی.

*عکس از ایرنا

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا