در یک اقلیم دو پادشاه نمی گنجد*
پایگاه خبری اولکامیز- ابراهیم دوگونچی مدیر انجمن ایل یار و فعال رسانه ای جوان و خستگی ناپذیر آق قلایی در پاسخ به سئوال خبرنگار اولکامیز در باره مسئله تعدد امام جمعه در یک شهر و آسیب های احتمالی آن در توسعه شهرستان، یادداشت کوتاه ذیل را فرستاد که بی کم و کاست در پی می آید :
شهر اق قلا با وجود نزدیکی به مرکز استان کمترین بهره ای از این موضوع ندیده است و این مسئله همیشه در ذهن فعالین منطقه بوده است.
نزدیکی به مرکز استان بیشتر تهدید بوده تا فرصت ، اما چرا اینگونه شده است ؟
یکی از دلایل اصلی آن نداشتن اتحاد ، همدلی و همبستگی است.
وقتی در شهر نه چندان بزرگی مثل آق قلا دو امام جمعه اهل سنت باشد و در دو نقطه متفاوت نماز جمعه خوانده شود یا در دو مکان نماز عید خوانده شود قطعا شاهد رشد و پیشرفت شهر و منطقه نخواهیم بود.
وقتی برپایی نماز جمعه و نماز عید در یک نقطه برای اتحاد مسلمان در نظر گرفته شده است در شهری رعایت نشود همین میشود که برای تعمیر پل شهر کمپین باید زد برای تعریض جاده های شهرستان کمپین مردمی باید زده شود و حتی برای آوردن یک دستگاه سی تی اسکن ماه ها باید توسط فعالین شهر مطلب و درخواست نوشته شود.
این ها فقط برمی گردد به نداشتن انسجام و اتحاد در بین بزرگان شهر .
علمای عظام و روحانیون محترم همیشه مردم را به اتحاد و دوری از تفرقه و همدلی دعوت میکنند اما چرا در برخی از نقاط ترکمن صحرا این اتحاد و همدلی بین علما وجود ندارد.
شاید از لحاظ شرعی اعلام کنند که در دو مکان اقامه نماز جمعه ایراد ندارد اما در عرف چه ؟
وقتی مسئولی از شهر دیگر به اق قلا میاید برای سخنرانی و دادن گزارش باید در دو مکان صحبت کند وقتی می بیند که مردم خود شهر با هم اتحاد و همبستگی ندارد چه حسی خواهد داشت؟
همین شده است که بیشتر مسئولین و مدیران شهرستان غیر بومی هستند ، چرا ؟چون هر کس دوست دارد نزدیکان فکری خود را در سمت های مختلف بگذارد. وفتی اتحادی نیست شخص غیر بومی گماشته میشود. / انتهای پیام
*تیتر برگرفته از سخن سعدی در گلستان
www.ulkamiz.ir