حاجی محمد قرنجیک : برای انتشار ترجمه فارسی اشعار مختومقلی نیاز به حمایت داریم
![](https://www.ulkamiz.ir/wp-content/uploads/2020/11/photo_2020-11-01_13-24-41.jpg)
پایگاه خبری اولکامیز- مراسم هفته وحدت در گنبد برگزار گردید. حاجی محمد قرنجیک در این در مراسم که با شعزخوانی اشعار مختومقلی فراغی همراه بود قبل از خوانش شعر ( گورگاچ رسول ) طی سخنانی کوتاه گفت: در رابطه با هفته وحدت مسئولین ما حدوداً ۳۰ سال پیش برای اتحاد اقوام به قران چنگ زدند با درایت تمام توانستهاند هفته وحدت را تدارک و اعلام بکنند اکنون وظیفه ماست هفته وحدت را باور بکنیم و به نسل آینده منتقل کنیم .
وی افزود: مطالعه مختومقلی و درک صحیح از آن ما را به اتحاد و وحدت و همدلی می رساند جواهر کم رنگ آن را پر رنگتر خواهد کرد همینطور اکثر مسئولین با زبان ترکمنی آشنا نبودند مابه اتفاق استادان مختومقلی شناس آقایان مشهد قلی قزل.خال محمد پقه. موسی جرجانی. رئوفی. دکتر شاد مهر توانستیم در عرض ۸ سال تلاش کلیات مختومقلی را به زبان فارسی ترجمه کرده و آماده چاپ بکنیم.
این فعال فرهنگ و ادب از شهرستان گمیشان تصریح کرد: اکنون این گوی و میدان است برای تمامی برادران و مسئولین از عقاید فراغی سر در بیاورند و راه او را ادامه وحدت قرار دهند چون در سروده های او اتحاد و انسجام و تحمل همدیگر و عدالت و وحدت بر گرفته از ایات قرانی حدیث رسول الله چراغ راه قوم ترکمن که با مطالعه به گونه سخن پی بردند بوده است. مسلما هرکاری بدون نقص نمی باشد و نسل آینده آن را اصلاح و تکمیل خواهند کرد
www.ulkamiz.ir