اخبار

نوروز ۱۴۰۴ در گلستان؛ رکوردشکنی گردشگری و استقبال بی‌نظیر از بهار طبیعت

پایگاه خبری اولکامیز – مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به آمار درخشان گردشگری در ایام نوروز ۱۴۰۴ گفت: از ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا پایان هفت فروردین امسال، ۱۶۰ هزار و ۸۱۰ نفر-شب اقامت در این استان به ثبت رسیده است که نشان‌دهنده استقبال بی‌نظیر مسافران از جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی گلستان است.

فریدون فعالی روز جمعه به ایرنا اظهار کرد: از این تعداد، ۱۰۲ هزار و ۳۵ نفر-شب در اقامتگاه‌های رسمی، ۵۶ هزار و ۶۳۱ نفر-شب در اقامتگاه‌های غیررسمی و ۲ هزار و ۱۴۴ نفر-شب در اسکان‌های اضطراری اقامت داشته‌اند.

وی بیان کرد: در میان اقامتگاه‌های رسمی، اقامتگاه‌های سنتی و بوم‌گردی با ۳۰ هزار و ۲۸۵ مورد، پرطرفدارترین گزینه میان گردشگران بوده‌اند و این نشان از علاقه روزافزون مسافران به تجربه زندگی اصیل و بومی دارد.

فعالی اعلام کرد: در این بازه زمانی، ۲ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۵۷۶ بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان صورت گرفته که گواهی بر جذابیت بی‌پایان این خطه سرسبز است.

به گفته وی در این میان، شهرستان گرگان با ۶۸۳ هزار و ۱۸۸ بازدید، بندر ترکمن با ۶۳۵ هزار و ۸۳۹ بازدید و گنبدکاووس با ۲۸۶ هزار و ۵۵۹ بازدید، به ترتیب پربازدیدترین مقاصد گردشگران بوده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌نظیر استان، افزود: این آمار نه‌تنها یک موفقیت بزرگ برای گردشگری استان است، بلکه نویدبخش آینده‌ای روشن برای توسعه پایدار این صنعت در گلستان خواهد بود


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا