درنگی بر پیام سردار به انصاریان
پایگاه خبری اولکامیز- لطیف ایزدی : هفته گذشته علی انصاریان فوتبالیست و هنرمند مشهور کشورمان در ۴۲ سالگی بر اثر بیماری جهانگیر و مهارناپإیر کرونا درگذشت و بسیاری از دوستدارانش را داغدار نمود. کوچ ناگهانی انصاریان به سرای ابدیت ، بازتاب وسیعی در فضای مجازی و رسانه های چاپی و غیر چاپی به خصوص شبکه های اجتماعی داشت .
در پی آن بسیاری از شخصیت ها و چهره های ورزشی و هنری و حتی سیاسی ایران واکنش نشان دادند. سردار آزمون ستاره تیم ملی نیز پیام تسلیتش را در اینستاگرام منتشر کرد. پیامی که کوتاه و جالب توجه بود.
این فوتبالیست محبوب ترکمن در سوگ انصاریان نوشت : ” مرسی که به ما یاد دادی چطور مواظب مادرمون باشیم. ”
این نوشته معنایی عمیق و انسانی داشت. مهمترین پیام آن احترام و محبت به مادر و مراقبت و حمایت از این فرشته ی زمینی است. موضوعی که در تعالیم دینی نیز بر آن توصیه شده است.
انصاریان فوتبالیست معروف پرسپولیسی به مادرش محبت و تعلق خاطر زیادی داشت. جان و جانانش مادرش بود. عکس او با مادرش به صورت وسیعی در فضای مجازی منتشر شد که یادآور تصویر ماندگار جهان پهلوان تختی با مادرش بود.
سردار آزمون نیز به مانند انصاریان عشق و محبت فراوانی به پدر و مادرش دارد. به ویژه مادرش که تمام وجودش را نثار او می کند. در سفر و حضر پدر و مادر همراه اوست.
سردار در رفتار و گفتار ، نمونه ی یک جوان ورزشکار است که در عین شهرت و ثروت و جایگاه ورزشی، مادرش را فراموش نمی کند و به او عشق می ورزد. او به دوستدارانش می آموزد که با مادران شان مهربان باشند و با محبت رفتار کنند .
پدر و مادر سردار بزرگترین حامی و مشوق او هستند. او و علی انصاریان می دانند که بهشت زیر پای مادران است و باید رضایت مادر را به دست آورد. این را نه با شعار بلکه با عمل نشان داده اند .
این مرقومه را که قرار بود فردای روز مادر بنویسم و کمی دیر شد با شعری از نازمحمد پقه شاعر روزنامه نگار معاصر ترکمن به پایان می برم که در وصف مادر چه زیبا می سراید:
قیزلار منی سازیم اوچین سویندیر
گویزلر منی یازیم اوچین سویندیر
هر بیر کیشی هر سبابلی سویسه – ده
انم پاخیر اوزوم اوچین سویندیر
زیبا رویان بخاطر ساز ها و نواهایم مرا دوست داشتند
فصل های خزان بخاطر غنچه ها و شکوفه های بهارانم مرا دوست داشتند
هر کسی به هر علتی و سببی که مرا دوست داشته باشد
ولی مادر عزیز و مشفقم بخاطر خودم مرا دوست داشت
انتهای پیام
www.ulkamiz.ir