اخبار

اطلاعات جدید و دقیق تر از شرکت چیکا مستقر در شمال گنبد

پایگاه خبری اولکامیز – امان محمد خوجملی، فعال رسانه: با جستجوها و تحقیق و تفحص بیشتر این اطلاعات جدید و غیر محرمانه را از شرکت چیکا به دست آوردم. اگر اطلاعات به دست آمده درست باشد، این آمار به دست می آید. شرکت چیکا در زمین ۴۰ هکتاری ۲ فارم و ۲ پلت، در زمین ۴۰۰ هم هکتاری ۵ فارم و ۴ پلت دارد. منظور از فارم مرغهای تخم گذار هست. هر فارم ۵ تا ۷ سالن دارد. هر سالن ابعادش ۱۶ در ۱۲۰ متر است. مساحتش می شود ۱۹۲۰ متر مربع. تعداد مرغهای هر سالن هم ۸۰ هزار قطعه مرغ می باشد. پس تعداد مرغهای هر فارم حدود ۴۰۰ هزار تا ۵۶۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار و مجموع ۷ فارم مرغهایش می شود حدود ۳۵ میلیون قطعه. منظور از پلت هم محل نگهداری جوجه ها هستند. هر سالنش ۳۵ هزار جوجه دارد. هر پلت ۵ سالن دارد. هر سالن هم ۱۷۵ هزار جوجه و ۵ سالن یا یک پلت تعداد جوجه هایش می شود۸۷۵ هزار قطعه. تعداد جوجه های ۶ پلت هم می شود ۵ میلیون ۲۵۰ هزار قطعه.

مساحت زمینهای بکار گرفته شده چقدر است؟

به جای ۱۹۲۰ متر مربع می نویسیم ۲۰۰۰ مترمربع مساحت هر سالن است. کل سالنهای مرغهای تخم گذار را ۴۰ سالن حساب کنیم، مساحتش می شود ۸۰ هزار متر مربع یا ۸ هکتار. سالن جوجه ها هم کمتر از نصف این مقدار می شود. حالا آنرا هم ۴ هکتار حساب می کنیم مجموعش می شود ۱۲ هکتار.

در آنجا گفته می شود یک کارخانه ی دان مرغ و یک کارخانه ساخت شانه تخم مرغ و یک ساختمان اداری وجود دارد برای آنها نیز ۱۲ هکتار زمین در نظر بگیریم. مجموع زمینهای مورد نیاز شرکت چیکا می شود ۲۴ هکتار.

چرا ۴۴۰ هکتار زمین واگذار شده، حالا هم ۳۰۰ هکتار دیگر واگذار می شود، دلیلش چیست؟

طبق اطلاعات به دست آمده از یک منبع موثق و مطلع و قابل اطمینان زمینها را شرکت چیکا از جهاد کشاورزی خریده است. با این حساب می شود گفت شرکت چیکا هیچ تقصیری ندارد. اگر هم تقصیری وارد باشد متعلق به دولت و جهاد کشاورزی است نه شرکت چیکا. چون شرکت چیکا حق دارد مطابق قانون و مقررات توی زمین خودش کارهای مورد نظر خویش را انجام دهد.

حالا ۳۰۰ هکتار زمین برای چیست؟

قانون قبل از سال ۱۳۸۹ به دولت اجازه می داده است، زمینهایی را به شرکتهای موفق که حق و حقوق دولت را کامل پرداخت کرده باشند، بفروشد. اما این قانون بعد از سال ۱۳۸۹ لغو شده و دیگر دولت زمینها را نمی فروشد، بلکه زمینها را به شرکتها به مدت ۱۰ یا ۹ سال اجاره می دهد. اگر شرکتها در کارش موفق باشند، این قراردادها چند سال دیگر تمدید می شوند، اگر موفق نباشند، این زمینها به شرکت دیگری واگذار می شوند. تا زمین طبق قرارداد احیا و بیابان زدایی شود. کارشناسان منابع طبیعی معتقدند در جاهایی که میزان بارندگی سالانه از ۲۰۰ میلی متر کمتر باشد صلاح نیست در آن جاها کار کشاورزی صورت گیرد.

۳۰۰ هکتار زمین به شرکت چیکا با این هدف اجاره داده شده تا در آنجا درختهای اوکالیپتوس و زیتون کاشته شود و احیاناً اندکی باغ انار. چون گفته می شود، درخت انار نیز با زمینهای شوره زار سازگاری مناسبی دارد.

اینها اطلاعات جدیدی بود که با خوانندگان درمیان گذاشته شود تا شک و شبهه ها برطرف و شفافیت بیشتری بوجود بیاید. اگر با نقد مخالفان اطلاعات جدیدی به دست بیاید آنرا هم منتشر می کنم. چون هدف من شفافیت و کشف حقیقت بیشتر است. حالا از این شفافیتها و کشف حقایق بیشتر چه کسی سود می برد و چه کسی زیان می کند فرع قضیه است. برای من خودِ حقیقت مهم است.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا