شاه محمد یلقی از نیکان روزگار بود
پایگاه خبری اولکامیز – خبر وداع ناباورانه استاد شامحمد یلقی همه دوستداران او و جامعه فرهنگی، هنری صحرای ترکمن را در بهت و ماتم فرو برد.
همین چند روز اخیر بود که به واسطه خبر بستری بودنش دست به دعا برداشتیم تا قبل از اینکه به دلیل کسالت زود گذر بتوانم بر بالینش بشتابم خبر عروجش چون پتکی بر سرم فرود آمد که ای وای، بستری بودنت هم زیر پوشش چهره جذاب و فکورانه ات که درد و رنج درونت را پوشش میداد این بار هم فرصت نمایش نیافت، و قبل ازآنکه دوستدارانت به عیادت آیند، بودن و ماندن در این دنیای فانی را بر کوچ دائم ترجیح دادی.
و چه زود بود برایت که هنوز می توانستی از درخت پربار دنیای شعر و ادبیات با نوشتن و ترجمه آثار مطلوب جامعه را سیراب نمایی که هر کس نتواند نقش ترا ایفا نماید.
استاد شامحمد یلقی از نیکان روزگار بود که از نزدیک می شناسم و با روحیاتش آشنا هستم. انسانی خوش ذات با قریحه ادبی که انسانیت را با آن در هم آمیخته و از ظواهر دنیای دروغین جدا ساخته است.
وی انسانی شریف و آزاده که باسلوک و رفتار انسانی ترا بسوی خود میکشد، ناگاه که می پنداری، او رفتار و خواست انسانی درونت را در برابرت به سادگی به نمایش میگذارد.
آثار ادبی وی درد و رنج انسانها را با لطافت خاصی بیان میکند، انگار که فریاد می زند بالاتر از انسانیت هیچ جایگاه و مقامی نیست.
لحظه های حضورش در محل کارم را هرگز فراموش نمیکنم زیرا او هرگز چیزی برای خودش طلب نمیکرد بلکه پیوسته و متواضعانه تشویقم میکرد که چگونه با مردم و در میان آنان باشم.
شخصیت های سیاسی، اجتماعی با ظاهری آرام و ذوقی شاعرانه چون استاد شامحمد یلقی در بین ما و جامعه کم نیستند، تا هستند آنها را پاس بداریم و ارزش آنها را دانسته و حفظ کنیم.
آنی که دیروز بود امروز نیست، یعنی انا لله و انا الیه راجعون، روح استاد شاد و قرین رحمت الهی باد.
با آرزوی صبری جمیل برای بازماندگان و اجری جزیل برای این یار و یاور محرومان و رنج کشیدگان بالاخص درود برجامعه فرهنگی و هنری صحرای ترکمن و طلب آمرزش برای تمامی درگذشتگان عرصه فرهنگ و ادبیات .
جبارایری، بندرترکمن،۲۲ آذرماه ۱۴۰۲
www.ulkamiz.ir