مطالب ویژه

جوابیه روابط عمومی اداره آموزش و پرورش مرواه تپه به یک مطلب

پایگاه خبری اولکامیز- اخیرا مطلبی با تیتر ( مدارس بخش گلیداغ را دریابید) به قلم محمود محمودی در اولکامیز درج گردید که روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه در خصوص آن جوابیه ای ارسال نموده است که در پی می آید:

با سلام و احترام خدمت آقای ایزدی مدیر محترم سایت و کانال اولکامیز  و تشکر از احساس مسوولیت و دغدغه مندی در قبال دانش آموزان عزیر .

پیرو درج مطلبی با عنوان ” مدارس گلیداغ را دریابید  ” مطالب ذیل جهت درج در کانال و  تنویر افکار عمومی ارسال میگردد:

بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه دارای قریب به ۶۰۰۰ نفر دانش آموز می باشد که بحمد الله در سالهای گذشته  با برنامه ریزی ستادی و تلاش مدیران محترم ، معلمان و دانش آموزان عزیز ، مشارکت والدین گرامی، موفقیت های بزرگی کسب و گامهای بلندی برداشته شده است  که از آن جمله می توان به کسب رتبه اول امتحانات نهایی به عنوان یک شاخص مهم ارزیابی کیفیت آموزشی توسط  دبیرستان شبانه روزی دخترانه  حضرت خدیجه (س) گلیداغ  به مدت دو سال متوالی (۹۸ و ۹۹) و کسب  رتبه ی اول در امتحانات نهایی  توسط دبیرستان  محمد رسول الله عرب قاری حاجی در بین مدارس پسرانه  شهرستان اشاره نمود که گوی سبقت را از مدارس مرکز شهرستان ربوده است.

با پیگیری های مستمر ،مکاتبات اداری با اداره کل آموزش و پرورش و مساعدت مدیر کل محترم  ، دفتر راهبران آموزشی و تربیتی (نمایندگی ) آموزش و پرورش در شهر گلیداغ  به عنوان حلقه ی مفقوده این بخش ،جهت نظارت و پیگیری عملکرد مدارس راه اندازی شد که تاثیر مثبتی در رشد و بهبود  شاخص های آموزشی و پرورشی  داشته است .

با ذکر این مقدمه ی کوتاه مطالب ذیل در پاسخ به دو موضوع مطرح شده  در کانال فوق جهت استحضار اعلام میگردد :

۱- طبق دستورالعمل کارشناسی مشاوره و کمبود نیروی مشاور،  اولویت اول سازماندهی مشاوران بعلت وجود هدایت تحصیلی در مقطع متوسطه ی اول می باشد که علیرغم این محدودیت، همانند سالهای گذشته نیروی مشاور در مدارس متوسطه اول و دوم شهرستان و باتبع در مدارس بخش گلیداغ سازماندهی شده است . ذکر این نکته ضروری ست که در سال تحصیلی جدید  فقط دبیرستان متوسطه ی دوم شهید آدی زاده فاقد مشاور می باشد که در دستور کار کارشناس محترم مشاوره شهرستان می باشد .

لذا اطلاق کلی نبود مشاور در مدارس بخش گلیداِغ  دور از انصاف بوده و عدم آگاهی نگارنده از وضعیت موجود  در مدارس و حتی تعداد دانش آموزان (۱۰۰۰!) بخش گلیداغ را مشهود می نماید.

۲-  در خصوص نیروهای خدماتی مدارس، متاسفانه بیش از ده سال است که هیچ گونه جذب  نیرو از قبیل خدمتگزار ،سرایدار ، آشپز و … صورت نگرفته و این یک مشکل استانی  و حتی کشوری می باشد که به کرات پیگیری شده است. قابل ذکر است که تقریبا تمامی مدارس روزانه ی شهرستان فاقد نیروهای خدماتی می باشند و اکثر  نیروهای خدماتی موجود در ۶ مدرسه شبانه روزی شهرستان سازماندهی شده اند که اجتناب ناپذیر بوده است. در این موضوع هم اطلاق و عنوان “مدارس بخش گلیداغ! دور از انصاف و ادب و بر خلاف واقعیتهای موجود می باشد.

روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. من دختر و پسرام ابتدایی تا پیش دانشگایی مروه درس خواندن همه مدرسه های روزانه توی خود شهر مراوه سرایدار دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا