مطالب ویژه

آقای نماینده ابتدای جاده آق آباد را دریابید

پایگاه خبری اولکامیز- ح . ق . طریک : بدون شک زیرساخت و جاده ها نقش اساسی در توسعه شهرها و مناطق را داراست.

چند صباحی است که جاده ابتدای چهار راه آق قیه به آق آباد دچار مشکل شده و تقریبا آسفالت جاده کنده شده است. رانندگان و به خصوص روستایان ساکن مسیر جاده آق آباد به شدت از وضعیت موجود جاده مینالند ولی هیچ گوش شنوایی هنوز یاریگیر آنها نیست. به خصوص در این چند روز که باران پر برکت به فضل الهی بارید وضعیت جاده اسفناک و غیر قابل تحمل شده بود.

نماینده شهرستان بیش از ۳ ماه پیش در تاریخ ۹۹/۴/۸ با مسئولین مربوطه از جاده مذکور دیدار کردند و مطالبه به حق و قانونی موکلین خود را اعلام نموده اند ولی واقعا کو گوش شنوا و کدام اقدام جهادی و عملیاتی! ؟؟

شاید کل مرمت جاده به ۱۰۰ متر هم نرسد ولی مردم باید حسرت اقدام جهادی مسئولین را بکشند.

آقای نماینده بیش از ۳ ماه از مطالبه و دستورات شما گذشته است ولی اقدامی صورت نگرفته است. آیا اینگونه میخواهید مطالبه گری کنید !!؟

آقای نماینده ابتدای جاده مسیر آق آباد را آباد کنید چون این حق مردم منطقه است که از حداقل امکانات برخوردار باشند.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا