حوادث

🌐 قتل دانشجوی اهل‌سنت دانشگاه تهران توسط سارقان

پایگاه خبری اولکامیز – «امیرمحمد خالقی درمیان»، دانشجوی ۱۹ ساله مقطع کارشناسی رشته کسب‌وکار «دانشکده مدیریت» دانشگاه تهران، شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، هنگام بازگشت به خوابگاه مورد حمله دو سارق موتورسوار قرار گرفت و کشته شد.

این دانشجو در درگیری با زورگیران که مسلح به سلاح سرد بودند، بر اثر ضربه چاقو به مجاری تنفسی به شدت مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان، جان خود را از دست داد.

◽️امیرمحمد خالقی ساکن روستای «محمدآباد» از توابع شهرستان درمیان استان خراسان جنوبی و فرزند مولوی عبدالرحمان خالقی، امام جماعت محمدآباد، از دانشجویان و نخبگان اهل‌سنت بود.

◽️مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت در خصوص جزئیات این حادثه اعلام کرد: در ساعت ۲۱ چهارشنبه مورخِ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، واحد گشت پلیس در محدوده بزرگراه جلال آل احمد نبشِ کوچه جنت با جوانی ۱۹ ساله مواجه شده که بر اثر اصابت جسم تیز به مجاری تنفسی مجروح و با همکاری عوامل اورژانس به بیمارستان شریعتی تهران منتقل شد که بر اثر شدت جراحات، در ساعت ۷:۳۰ صبح [پنجشنبه] فوت کرد.

◽️به گزارش خبرگزاری ایسنا، جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران عصر جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ با برگزاری تجمعی در محوطه کوی دانشگاه در اعتراض به کشته‌شدن امیرمحمد خالقی، خواستار تامین امنیت دانشجویان شدند.

بنا بر این گزارش، این تجمع در ساعات پایانی جمعه‌شب با حضور مسئولان دانشگاه تهران و سخنان دکتر حسینی سرپرست دانشگاه در جمع دانشگاهیان، پایان یافت.

◽️بر اساس گزارش خبرگزاری‌های داخلی، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور طی تماس با وزیر کشور، دستور ویژه برای بررسی همراه با فوریت و دقت همه ابعاد این حادثه تلخ و اطلاع‌رسانی شفاف به مردم را صادر کرد.

احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی نیز دستور «پیگیری ویژه و سریع» موضوع را به پلیس آگاهی کشور صادر کرد.

وزارت علوم هم با صدور پیامی، با ابراز تاسف از این حادثه، خواستار «رسیدگی جدّی و فوری» به این رویداد شد.

دادستانی عمومی و انقلاب تهران از رسیدگی به این پرونده در «یک شعبه ویژه» خبر داد. / کانال تلگرامی سنی آنلاین

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا