و اینک بعد از ۱۰۵ روز
پایگاه خبری اولکامیز- احمد ایگدری : اصولاً در جوامع قانون مدار مسئولان بلند پایه اجرایی در مناصبی که به جهت انتخاب یا انتصاب گمارده می شوند بر اساس# قانونی نانوشته و مرسوم بعد از گذشت مدتی معقول خود را ملزم به پاسخ گویی در برابر افکار عمومی می دانند و در فرصتی مناسب و مغتنم به تشریح عملکرد خود در بازه زمانی قبول مسئولیت می پردازند تا افکار عمومی بر اساس فعالیّتهای عملی صورت گرفته در فضایی کاملاً شفاف به# قضاوت در مورد مسئول مربوطه بپردازد.
بر اساس وحدت ملاک یا قیاس مساوات یا حتی به طریق اولی (قیاس اولویت) شاید سِمَت #نمایندگی مجلس در تشریح عملکردهای دوره ی مسئولیت خود مهم تر از فرضیه ی فوق باشد، چه آنکه نماینده ی مجلس با وجود اینکه به تقنین قوانین در موضوعات مختلف جامعه در خانه ی ملّت می پردازد ولی با توجه به علل زیر:
۱- به جهت #انتظاراتی که در موسم انتخابات به گشایش مشکلات موجود در منطقه و علی الخصوص به رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد تحولی عمیق و ساختاری در بطن منطقه و حوزه ی انتخابیه در اذهان مردم ایجاد می کنند و نوید روزها و آینده ی بهتری در صورت انتخاب خود می دهند و حتی پا از این فراتر نهاده و خود را بعنوان تنها #منجی بی بدیل در سطح حوزه انتخابیه معرفی می کنند.
۲- در اذهان عمومی مردم حوزه ی انتخابیه با توجه به بند فوق (ایجاد انتظارات نابجا و غیرمربوط برای کسب آراء) و شکل گیری سِمَت نمایندگی در قالب شخصیّتی حقوقی و عدم تفکیک #نقش قانونگذاری و اجرایی نزد عامّه ی مردم( که خود نیز در دامن زدن به این ذهنیت نقش اصلی دارند) نماینده ی مجلس مافوق تمامی مناصب موجود در منطقه محسوب می گردد.(غلط مصطلح: wrong term) چرا که در ضمن سخنرانی های خود به جای سخن راندن از# تعامل با مقامات و مناصب اجرایی و دولتی برای پیشبرد امور، نوعاً جایگاه و روابط #رئیس و مرئوس را بین خود و دستگاههای دولتی در اذهان مردم شکل می دهند.
۳- وسعت کم حوزه انتخابیه و محدود بودن آن به چند بخش یا دهستان(در مقایسه با کل کشور) اذهان و انتظارات عمومی را مستعد خدمتی شایسته و مقبول تر- از نماینده می کند. انتظار خدمتی که دوباره در قاعده ی تسلسل به اقوال و گفتار نماینده در کوران تبلیغات انتخاباتی بر می گردد.
خدمتی که قابلیت عینیت آن برای احاد جامعه قابل لمس باشد و هر کدام از موکلین تاثیرات آن را در زندگی خود و در سطح جامعه احساس و مشاهده کنند.(#گشایش اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی).
با تمام توضیحات فوق ، با توجه به امیدی که مردم مبنی بر اصلاح و گشایش امور از منتخب خود دارند، انتظار میرفت که منتخب حوزه ی گنبد در حرکتی بدیع و در قلب آشکار عادات متداول و مرسوم نمایندگان ده دوره ی پیشین مجلس ،مبادرت به تشریح کارهای انجام شده در این سه ماه و اندی از عمر نمایندگی خود نمایند.
کارها و اعمالی که اثرات آن در زندگی روزمره ی مردم نمود و ظهور پیدا کرده است.
در حوزه ی تخصصی تر می توانستند با توجه به اتکای دولت به فروش نفت و اعمال تحریم های بین اللملی و به تبع آن خالی ماندن خزانه ی دولت تا آنجایی که با امنیت ملی تعارض نداشته باشد از اعتبارات و بودجه ی تخصیصی شهرستان و از تحقق یا عدم تحقق آن برای موکلین بگویند و در نگاهی با افق وسیع تر از #متخصصین این حوزه شقوق مختلف جذب اعتبارات تخصیصی و تخصصی را بخواهند تا بدین وسیله حوزه ی انتخابیه ی گنبد در فاصله ی زمانی کمتری در مسیر #رشد و پیشرفت قرار بگیرد.
مسیر پیشرفتی که علاوه بر داشتن رابطه مودّت و دوستی با رئیس مجلس یا عضوی از دیوان محاسبات از دالان بهره گیری از #تخصص و تجربه و علوم مربوطه نیز می گذرد.
علی ایحال با #مَحرَم دانستن مردم و اعتقاد داشتن به این جمله که “#آگاه شدن و دانستن حق مردم است “میتوان به تکرار حماسه ای دیگر آنگونه که دوستان نماینده ادّعا می کنند امیدوار بود…..
www…ulkaaamiz.ir