یادداشت

نقدی بر نطق نماینده گنبد

پایگاه خبری اولکامیز – علی کیان ؛ فعال رسانه:

📌امروز ششم آبان ۱۴۰۳، عبدالحکیم آق‌ارکاکلی نماینده مردم گنبدکاووس و بخش داشلی‌برون، با لحنی که بیشتر مایه تشویق اطرافیان احساساتی وی می‌شود به‌جای تمرکز بر مشکلات واقعی و اساسی منطقه، موضوع جزیره آشوراده را مطرح می‌کند که هیچ تأثیر مستقیمی بر زندگی و پیشرفت مردم گنبدکاووس ندارد.

📌گنبدکاووس از حیث جاذبه‌های گردشگری بزرگترین برج آجری جهان را دارد که سال‌هاست در حصار داربست گرفتار افتاده است.

📌همچنین لحن تند و غیررسمی ایشان نسبت به ریاست محترم جمهور نیز تعجب‌برانگیز است، آیا واقعاً این نوع نطق‌ها با هدف حل مشکلات منطقه نوشته می‌شوند یا تنها به‌‌دنبال تهییج احساسات هواداران، جنجال‌‌سازی و تقابل با دولت قرائت می‌شوند؟

📌چرا نماینده شهرستان گنبدکاووس از زیرکی و رفتار افراد کیض بهره نمی‌برد. آیا به این نتیجه نرسیده است که بین شجاعت در دفاع از حق مردم و توهم جسارت تفاوت معناداری وجود دارد؟

📌چرا نماینده محترم در شرایطی که گنبدکاووس با مشکلات جدی و حیاتی مانند تامین زمین و ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی، تأمین آب برای نوار مرزی، بهبود وضعیت و تعریض جاده‌‌هایی چون جاده نفت، منطقه آزاد اینچه‌برون، کاهش قیمت زمین‌های شهرک صنعتی، نوسازی مدارس و بیمارستان‌ها و رفع عقب‌‌ماندگی روستاهای نوار مرزی دست‌ و پنجه نرم می‌کند، به‌‌جای پیگیری این مطالبات بر حق مردم، به بحث‌های حاشیه‌ای می‌پردازد؟

📌آیا نمی‌توانستند از طریق مجمع نمایندگان با اهرم فشار بیشتر نسبت به پیگیری جزیره آشوراده اقدام کنند؟

📌اگر خطایی از سوی معاون وزیر به‌دلیل بی‌اطلاعی سر زده باشد، با تذکری مکتوب از سوی نمایندگان به وزارتخانه متبوع این موضوع مرتفع و اصلاح میشد.

📌مردم انتظار دارند نماینده آن‌ها با تمرکز بر نیازهای واقعی و اولویت‌های منطقه، به‌ جای جنجال و درگیری با دولت و حق مشکلات پراکنده، زمانی‌ که در مجلس با قرعه‌کشی و سخت به‌دست می‌آید را در جهت پیشرفت و توسعه گنبدکاووس صرف نمایند.

📌اگر هم به‌قول ایشان این اتفاق ناشی از بی‌اطلاعی معاون وزیر بوده و با توجه به سیاست‌های دولت قبلی اصلاح آن امری آسان است (تاکید همیشگی دکتر پزشکیان در ادامه برنامه دولت قبلی)، می‌توان نتیجه گرفت ایشان تمایل داشتند قبل از حصول نتیجه و اصلاح نامه‌نگاری معاون وزیر، کاپ قهرمانی حل مشکل را بالای دست‌های خود متصور شوند …

⭕️ توصیه پایانی: پذیرش و سپس مدیریت احساسات درونی، مقدمه و پیش‌‌نیاز انجام هرگونه اقدام جسورانه است. با این‌کار، در مراحل بعدی شما می‌توانید با این احساسات مواجه شده و سپس با جسارت واقعی به مبارزه با مشکلات بپردازید. / کانال تلگرامی صریر خبر

* تیتر از اولکامیز است

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا