یادداشت

نظارت بر امور بهداشت و درمان مردم

پایگاه خبری اولکامیز – آنه محمد مارامایی عضو شورای نویسندگان سایت اولکامیز: بیست و نهم آذرماه ۱۴۰۳ خبری دردناک دردیارمان پخش گردید که واقعا درد بزرگی است از دست دادن دو نوجوان دریک خانواده. آن هم خانواده ای که پدرشان چندسال پیش بر اثرکرونا فوت کرده و مادربزرگوارشان آنها را سرپرستی کرده است.

اما شنیدن این نوع خبرهای دردناک انسان را بفکر می اندازد که چرا در مملکت ما از این نوع اتفاقات رخ می دهد؟ شاید بعضی ها بگویند تقدیر چنین بوده . بله واقعا تقدیرشان چنین بوده ولی باز هم انسان چون دارای عقل وهوش وتفکر و… است می تواند درمرگ و میر اینچنین وضعیتی دخالت کند .

پدر بزرگوارشان می گویند بر اثر کرونا فوت نموده است. خوب چرا واکسن کرونا را به موقع نزده اند و چرا واکسن خوب و تأئید شده را به موقع به کشور وارد نکرده بودند و از کرونا جلوگیری نکرده بودند؟ اینجا هم خطای انسانی تأئیر داشته است.

چرا مسئولان کشورمان با شنیدن اولین اتفاقات کرونایی واکسن را به کشورمان سریع وارد نکرده اند؟ تا بتواند با به موقع زدن از مرگ و میرهای هموطنان مان جلوگیری کنند؟

هی گفتند انگلیسی است. امریکایی است و… و از ورود واکسن ها جلوگیری کردند و هزاران هزار نفر را به کشتن داده اند.

وقتی جان انسان ها درخطر باشد باید حاکمان و مسئولان واکسن را تخت هر شرایطی وارد کشور می کردند تا از یتیم شدن .بیوه شدن و… مردم ایران جلوگیری می کردند.

اما جریان فوت دو برادر نوجوان دو برادر یتیمی که درد های روزگار را بخاطر نداشتن پدرشان واقعا لمس کرده بودند و با تحمل سختی های فراوان گذران زندگی می کردند اما جفای زمانه آنچنان بود که هر دو برادر بخاطر خیانت بعضی از افراد بی وجدان و طماع و… با مصرف کنسرو عدس‌ جانشان را از دست داده اند.

گرچه گویند تقدیر الهی است اما آیا عامل فوت انسانی است؟ آری. صددرصد عامل قصور و کوتاهی و یا در اصل خیانت در نگهداری و فروش کالاهاست.

وقتی فروشندگان و یا تولید کنندگان کنسروهای تاریخ مصرف گذشته را به مردم می فروشند و یا تاریخ کنسروهای گذشته را با برچسب جدید به روز می کنند. معلوم است که اینچنین اتفاقاتی برای مردم رخ خواهد داد.

چرا در این مورد وزرات بهداشت و درمان نظارت کافی بر کار تولید کنندگان و یا فروشندگان ندارد؟ چرا افراد خلافکار را با جریمه های سنگین مجازات نکرده تا درس عبرتی باشد برای سایر تولید کنندگان و فروشندگان چون نظارت کافی نبوده و یا خدای نکرده جریان شتر دیدی ندیدی بوده .مردم دچار این نوع مصیبت ها گشته اند.

باید که مسئولان بر اموری که با جان مردم در ارتباط است نظارت بیشتر نمایند و با خلافکاران برخورد شدید بنمایند. چون متأسفانه این امور رخ نداده مردم با مصرف کالاهای خوراکی .نوشیدنی و… دچار مرگ ومیر شده اند ومی شوند ومطمئن باشید این اولین وآخرین مورد نخواهد بود .وقتی مردم با نترسیدن از عاقبت کارشان جهت سود ومنافع بیشتر این نوع کارهای خلاف آن هم خلافی که به جان و هستی افراد جامعه مربوط می شود انجام دهند.صد در صد این اتفاقات در گذشته ها و در مناطق دیگر کشورمان رخ داده و در آینده هم رخ خواهد داد.

شاید بعضی ازافراد بگویند چرا این دو مرحوم بتاریخ مصرف کنسروها نگاه نکرده اند.بله درست است اولین کار درخرید نگاه کردن بتاریخ مصرف کالا قبل ازنگاه کردن به قیمت آن است اما متأسفانه خیلی ازکالاها را تولید کنندگان و یا فروشندگان وقتی بفروش نرود برچسب آن کالاها را تغییر می دهند که این دیگر حدنهایی خلاف یک انسان است .

نمی دانم چطور برخی از تولیدکنندگان و یا فروشندگان وجدانشان قبول می کند با این نوع کالاهایی که به هستی و زندگی مردم ربط دارد اینچنین کارها را انجام دهند؟ آیا ذره ای فکر نمی کنند که ممکن است بستگان خودشان هم ازاین نوغ کالاها شاید مصرف کنند؟

واقعا دنیای ما دنیای بی رحمی شده. دنیایی که مردم مانده اند چطور در این وضعیت زندگی کنند. چون قطعا مردم دانسته اند که نظارت بر این امورات در کشور ما ضعیف است و هرلحظه امکان دارد برای خودشان وبستگانشان ازاین نوع اتفاقات رخ دهد.

خلاصه انشاءالله که اولا : مسئولان کشورمان بخصوص ناظران بهداشت و درمان بر این امور بیشتر نظارت کنند.

دوما: انشالله که تولید کنندگان و فروشندگان توبه کنند و دست از این امورات خلاف که با جان انسان ها در ارتباط است دست بکشند‌.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا