شهید مازندرانی، فرمانده شجاع و مرد میدانهای سخت
پایگاه خبری اولکامیز – خبر شهادت سردار «حمید مازندرانی» که از دوران دفاع مقدس تاکنون در میدان نبرد با دشمنان داخلی و خارجی سر از پا نمیشناخت و همواره داوطلب شرکت در عملیاتها و نبردهای سخت بود گلستانیها را سوگوار کرد.
به گزارش ایرنا، امنیت ایران مرهون جانفشانی و ایثارگری افراد شجاعی همچون شهید مازندرانی است. کسانی که لباس رزم بر تن میکنند و فرسنگها دور از خانواده برای دفاع از کیان و مام وطن از هستی خود مایه میگذارند.
امروز که لباس سبز سردار رشید اسلام شهید حمید مازندرانی به خون گرمش آغشته شده همه ما دِین بزرگی بر گردن داریم و نباید اجازه دهیم راه و منش شهدای امنیت با هنجارشکنی و شیطنت ایادی غرب و صهیونیست به خطر بیفتد.
سردار شهید مازندرانی از دوران دفاع مقدس تاکنون با شجاعتی وصفنشدنی داوطلب میدانهای نبرد بود.
یک رزمنده دوران دفاع مقدس و یکی از همرزمان شهید مازندرانی اظهار کرد: شهید مازندرانی در دوران دفاع مقدس در لشکر ۲۵ کربلا فعالیت میکرد و در کردستان هم برای پیروزی رزمندگان اسلام تلاشهای فراوانی داشت.
محمدرضا رجایی، شهید مازندرانی را انسانی فهیم و خودساخته و یک نظامی ورزیده و پا به کار دانست و یادآور شد: او همیشه در صحنه بود و برای عملیاتهای سخت داوطلب میشد.
وی با بیان اینکه شهید مازندرانی از دوران دفاع مقدس تاکنون در میدان جهاد و دفاع از وطن بود، تصریح کرد: شهید بزرگوار نه در دوران دفاع مقدس که در شرایط فعلی نیز به طور دائم و با همان روحیه در میدان نبرد با دشمن حضور فعال داشت.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه شهید مازندرانی مُزد زحمات خود را گرفت، افزود: شهید مازندرانی انسانی فهیم، متشرع و مقید و افتخار مردم کردکوی و استان گلستان بودند.
یکی دیگر از دوستان و همرزمان شهید مازندرانی نیز در این باره به ایرنا گفت: سردار شهید مازندرانی بیشتر عمر خود را در کردستان و جنوب کشور گذراند و در سالهای اخیر نیز فرمانده تیپ مردمپایه سپاه نینوا گلستان بود.
سرهنگ قاسم مازندرانی افزود: شهید مازندرانی فردی آرام، خوشبرخورد، مردمدار و بهروز بود و ارتباط زیادی با جوانان داشت. او علاوهبر فعالیت در عرصه نظامی در حوزه ورزشی نیز بسیار فعال بود و در ورزش رزمی و کوهنوردی فعالیت بسیاری داشت.
وی به تلاش فراوان شهید مازندرانی برای جذب جوانان اشاره کرد و گفت: با نوجوانان و جوانان خیلی ارتباط خوبی داشت و جذب نیرو، یکی از دغدغههای جدی شهید بود.
یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس و از دوستان نزدیک شهید مازندرانی نیز در این باره اظهار کرد: سردار شهید مازندرانی در هر زمانی که نیاز به حضور بود و خطری انقلاب اسلامی را تهدید میکرد حضور فعالانه داشت و همیشه داوطلب ماموریتهای سخت بود.
بابا پاکدل در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: سردار شهید مازندرانی همیشه علاقهمند به حضور در میدان نبرد و در درگیری مستقیم با دشمن بود و در نبرد با دشمن داخلی یا خارجی سر از پا نمیشناخت.
وی تعهد، اخلاص و تخصص را از ویژگیهای بارز شهید مازندرانی برشمرد و بیان کرد؛ شهید بزرگواز هر روز به تجارب خود می افزود و با ماموریتهای بهروز آشنا میشد به همین علت در ماموریتها خوب درخشید و فرماندهای توانمند بود.
به گفته پاکدل؛ سردار شهید مازندرانی همواره آرزوی شهادت داشت و امروز به آرزوی دیرینه خود رسید.
یکی دیگر از رزمندگان دفاع مقدس و مدافع حرم نیز در این باره اظهار کرد: شهید مازندرانی علاوهبر حضور فعالانه در دوران دفاع مقدس و غرب کشور، در بخشهای مختلف سپاه خدمت کرد.
محسن مسلمیعقیلی افزود: مزد سردار شهید مازندرانی کمتر از شهادت نبود، شهید بزرگوار در برههای در امر به معروف و نهی از منکر مسوولیت داشت که تمام دغدغهاش جذب جوانان بود و بیشتر از مواخذه و برخورد سلبی، برای دستگیری و جذب جوانان تلاش میکرد تا در مسیر صحیح قرار بگیرند
وی سردار شهید مازندرانی را فردی شجاع، میدانی و پا به کار دانست و یادآور شد: شهید مازندرانی فردی توانمندی بود و مزد شهادت خود را گرفت.
به گزارش ایرنا، سردار حمید مازندرانی فرمانده تیپ مردم پایه سپاه نینوای گلستان در راه تامین امنیت ایران اسلامی در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
تیپ مردم پایه سپاه نینوا گلستان در ۲ سال گذشته به فرماندهی شهید مازندرانی در استان سیستان و بلوچستان مستقر بود.
بر اساس این اطلاعیه، یک فروند پرنده فوق سبک از نوع جایرو پلن نیروی زمینی سپاه که حامل خلبان و شهید مازندرانی بود حین انجام عملیات رزمی در منطقه مرزی جنوب شرق «سیرکان» بود دچار حادثه شد.
جزئیات مراسم استقبال ، وداع ، تشییع و تدفین پیکر شهید مازندرانی به زودی اعلام میشود.
شهید مازندرانی مرداد پارسال با تایید رهبر معظم انقلاب به درجه سرتیپ دومی نائل آمده بود.
این شهید والامقام اهل شهرستان کردکوی بود و از او ۲ فرزند به یادگار مانده است.
www.ulkamiz.ir