پایگاه خبری اولکامیز-درنه صفائی برج:خبرنگار؛سفر اخیر معاونین وزیر صنعت به گلستان با غیبت و عدم همراهی رضا شهمرادی در شهرکهای صنعتی مهم استان همانند شهرک صنعتی گنبدکاووس همراه بود.
این سفر با دستور مستقیم وزیر صنعت، معدن و تجارت که با حضور تیمی از وزارتخانه و سازمان های زیرمجموعه آن؛ایدرو«سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران»،ایمیدرو«سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران»، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و سازمان توسعه تجارت ایران جهت بررسی مسائل، فرصت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری برای اولین بار به استان گلستان و شهرستان گنبدکاووس سفر کردند،حائز اهمیت بود.
شهمرادی می توانست بعنوان اصلی ترین متولی بخش صنعت با بیان مشکلات و چالش های صنعتگران و شهرکهای صنعتی نهایت استفاده را از حضور این تیم تخصصی صنعتی در استان ببرد،فرصت مناسبی که می توانست بنفع صنعتگران باشد و با غیبت وی از دست رفت.
عدم حضور شهمرادی و شنیده هایی حاکی از حضور ایشان به همراه نماینده علی آباد در دفتر مدیر ارشد خود در پایتخت و حضور رضا مسلمی عقیلی معاون صنایع کوچک شهرکهای صنعتی در گنبدکاووس منجر به گمانه زنی ها مبنی بر روی کار آمدن و جانشینی وی در تصدی پست مدیریتی این مجموعه دامن زد.
شهرکهای صنعتی و کارنامه ای که حاصل ضعف مدیریتی در معاونت های کلیدی «برنامه ریزی»و«صنایع کوچک » می باشد و فعالیتهای رضا مسلمی عقیلی و بهزاد شریفی دو معاونی که نشان دادند در طی بیش از یک دهه معاونت خود جز سکوت و همراهی در ارائه این آمار ضعیف نقش مهم دیگری ندارند.
رضا مسلمی عقیلی که بیش از ١۵ سال سکان معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی گلستان را در دست داشته معتقد است:گاهی برخی مدیران یا نمایندگان در بازدید از شهرک ها کاستی هایی را مشاهده می کنند و در تماسی انتظار دارند این مشکل اولویت قرار گیرد که به همین دلیل تمام برنامه های ما درگیر این سفارش می شود و از اولویت های خود دور می شویم و یا در حال استاندارد باید حداکثر پنج شهرک صنعتی بزرگ داشتیم تا برای آن برق و تاسیسات اصولی و استاندارد ایجاد شود؛شاید به دلیل عدم اجرای تفکرات وی در گلستان،مسلمی نتوانسته کشتی به گل نشسته صنعت استان را با مشاوره دادن به صنعتگران احیا و فعال نماید.
بهزاد شریفی معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت شرکت شهرک های صنعتی گلستان نیز از سال ۹۵ تا کنون در مسکوت ماندن چالشهای صنعتی در دوره شهمرادی و قبلتر نقش بسزایی داشته،معتقد است:در استان صنعت قالب کشاورزی است و مدیران به حوزه صنعت توجه کمتری دارند و یا شهرک های صنعتی کوچک مقیاس به هیچ عنوان توجیه اقتصادی ندارد و یک شهرک صنعتی دست کم باید مساحتی حدود ۲۰۰ هکتار داشته باشد نه اینکه مثل شهرک های صنعتی استان به عنوان لکه ای صنعتی با مساحتی نزدیک به پنج یا ۱۰ هکتاری باشد ؛وی نیز با چنین اعتقادی نتوانسته بعنوان معاونتی کلیدی به کمک شهمرادی آمده و برای رشد و توسعه شهرکهای صنعتی و صنعت استان گامی بردارد.
طبق گفته مدیرعامل شرکت شهرکها؛استان گلستان ۲۴ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶۵۰ واحد صنعتی فعال دارد که این میانگین ۲۷ واحد به ازای هر شهرک و ناحیه صنعتی است.
رضا شهمرادی«مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی »در مصاحبه های قبلی خود عنوان نمود: ٧٠ واحد صنعتی در دولت سیزدهم احیا شده؛بر اساس میانگین،سالانه ۲۳ واحد فعال شده و سهم هر شهرک صنعتی کمتر از ۱ واحد فعال است و این آمار بیانگر عدم توجه به بخش صنعت در استان گلستان است.
شهمرادی و آمار ارائه شده توسط وی نشان داد که شرکت شهرکهای صنعتی برای نجات صنعت نیازمند حضور فردی جدید و با تدبیر،فارغ از مدیریت های ضعیف فعلی و آشنا به وضعیت حال حاضر شهرکهای صنعتی استان است که بتواند صنعت استان را با وضعیت موجود شکوفا سازد نه اینکه به دنبال استانداردهای ذهنی خود باشد.