نظری و درنگی بر انتخاب استاندار گلستان
پایگاه خبری اولکامیز – مسعود نفس پور؛ فعال رسانه:
اخیرا در یکی از کانالهای تلگرامی که با روی کار آمدن شهید رئیسی به کلی فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورده بود دوباره بعد از پیروزی دکتر پزشکیان و ایضا چند صباحی نیز در انتخابات شروع به فعالیت دوباره نمود که بیشتر از کانال به عنوان پیامرسان استفاده می شد اینک در آخرین پیامی که منتشر نمود، بسیار قابل تامل بود. چون از تمامی کسانی که داعیه خدمت دارند و نامشان در لیست های مختلف به چشم می خورد نام برده و کسانی که در گزینه ها نیستند را نیز یکبار دیگر نامشان را به میدان آورد تا از شخصی که گویا نگارنده دوست ندارد از ایشان نام ببرد به عنوان یکی از گزینه های فعال یاد کرده است که البته در حرکتی جالب در سطح استان نیز یک محبوبیت سنجی انجام داده و عنوان نمودند ایشان در سطح استان جایگاهی ندارد.
معمولا استانداران در ایران توسط وزیر کشور منصوب میشوند. البته انتخاب استانداران به تأیید و تصویب هیئت وزیران و موافقت رئیسجمهور نیز نیاز دارد. پس از انتخاب استاندار، وزیر کشور این موضوع را به اطلاع رئیسجمهور میرساند و پس از تصویب هیئت وزیران، استاندار به صورت رسمی منصوب میشود.
حال برای مخاطبان این موضوع برداشت می گردد که چرا همانگونه که یک رقیب فرضی تحت عنوان گزینه غیر بومی را مطرح نمودند که در استان اصلا موضوعیت ندارد، سعی در القای گزینه مورد نظر خویش نمودند که از نگاه خوانندگان دور نیست.
و در ثانی سئوال مهمتر این است که چرا یک کانال که در شرق گلستان و به خصوص در گنبد فعالیت می نماید و از قضا مردم شهرش رای بالایی نیز برای دکتر پزشکیان به صندوق ریخته و به قول یکی از بزرگان برای استان آبروداری کرد باید با گزینه های گنبدی و یا شرق استانی مخالف باشد و از نیروهای رقیب گنبد که همانا همواره در تخصیص اعتبارات گوی سبقت را از سایر شهرستان ها می رباید و همه شرق نشینان به آن اذعان دارند اعلام حمایت و هدایت می نماید.
و سئوال مهمتر اینکه اگر قرار است مثلث ترسیم شده توسط کانال صدرالذکر که نماینده ولی فقیه استان که همیشه خود را از دخالت و ورود به اینگونه بحث ها دوری نموده و مجمع نمایندگان که علنی بیانیه رسمی دادند که گزینه معرفی نخواهند کرد و صرفا ستادهای تبلیغاتی زمان انتخابات لیست های مختلف عرضه نمودند، با ترسیم این مثلث سعی در القای چه چیزی به اذهان هستند و اصولا بر اساس قانون تصمیم اینکه چه کسی سکان استانداری به عهده بگیرد در اتاقهای وزارت کشور و نهاد ریاست جمهوری مشخص میگردد.
پس طبیعی است که این مسائل از تهران پیگیری شود و قطعا اگر قرار بود ستادهای تبلیغاتی در شهرستانها به تنهایی استاندار معرفی نمایند پس نقش وزیر کشور و شخص رئیس جمهور و هیات وزیران چگونه خواهد بود؟
برای انتخاب دهیار یک روستا کلی رایزنی و لابی صورت میگیرد، پس قطعا برای استانداری به مراتب در سطوح بالاتری رایزنی خواهد شد تا هم برای دولت آبروداری کرده و برای رای آوری مجدد تفکری که رای آورده تلاش کند و هم باید دارای رزومه قوی و طوفان دیده باشد تا خدای نکرده مانند استاندار رستوران شاندیز توسط معاون اول عزل نگردد.
البته هر گروه و دسته و قومیتی ممکن است با انتخاب استاندار از نزدیکانش خوشحال شود و چه بسا تلاش هم بکند ولی اینکه بیاید از جایگاه والای نماینده محترم ولی فقیه و یا مجمع نمایندگان هزینه شود قطعا باعث دلسردی خواهد شد و با توجه به نقش وحدت بخش نماینده محترم ولی فقیه و جمع فرهیخته و دوراندیش و عملگرای نمایندگان که با بیانیه رسمی از این بازی سیاسی خود را مبرا نمودند.
البته شایان ذکر است با توجه به کمیته های انتخاب استانداران و نوبت به نوبت انتخاب استانداران و معارفه آنها توسط وزیر کشور این مقوله مسیر طبیعی خود را طی می کند و هرگونه تعجیل یا تاخیری در انتخاب استانداران وجود ندارد که عده ای سعی دارند به جامعه القا نمایند.
www.ulkamiz.ir
نوشته ای برای افراد خاص ! ما که از خبرهای خاص و پشت پرده اطلاعی نداریم ، از نوشته فوق چیزی متوجه نشدیم ! چیزی که مشخص است اینکه ، در انتخاب یک مدیر چندین جناح قدرتی دخالت می کنند و اگر مدیر منتخب کارائی نداشته باشد همه آنان اعلام برائت می کند و باز هم روز از نو و روزی از نو برای مدیری دیگر آغاز می شود.