سیاسی

به بهانه مراسم تحلیف رئیسی

پایگاه خبری اولکامیز- عیدالغفار رادمهر دبیرکل جبهه متحد همدلان صحرا  خطاب به فرهیختگان، سیاستمداران، علماء و فعالین اجتماعی، و مجمع نمایندگان استان گلستان در پیامی نوشت:

با سلام و احترام ؛

اینک که در آستانه تحلیف ریاست جمهوری منتخب و معرفی کابینه ایشان قرار گرفته ایم، به رسم مألوف و علی القاعده، شاهد تغییر وزیران، مدیران و مسئولین ارشد کشوری، استانی و شهرستانی خواهیم بود.

از طرفی، با توجه به اینکه فعالین سیاسی و اجتماعی استان های مختلف، در حال رایزنی و سهم خواهی، و در ارتباطی موثر با تصمیم گیران مرکز هستند، تا با معرفی شایستگان و افراد توانمند استان خود، سهمی در تعیین دولتمردان آینده، در سطوح کلان کشوری، اعم از وزارتخانه ها و سازمان های دولتی و … داشته باشند.

حال در این راستا، توجه سروران گرامی را به نکاتی چند جلب می نمایم ؛

۱. آیا در استان گلستان، فعالین سیاسی و اجتماعی ما، اقداماتی در این زمینه به عمل آورده اند!؟

۲. آیا مجمع نمایندگان استان، با توجه به ترکیب و بافت جمعیتی، شایستگان اقوام مختلف استان را در نظر داشته و اقدامات مورد لزوم را صورت داده اند!؟

۳. از همه بزرگان و فرهیختگان استانی، حداقل انتظار این است، فارغ از جناح بندی های سیاسی، قومی و مذهبی و منطقه ای و … ، با حفظ وحدت و همدلی، سکوت خود را شکسته، با نشست ها و رایزنی هایی که مابین فرهیختگان خود خواهند داشت، نسبت به تعیین و معرفی و حمایت از افراد توانمند، شایسته و اندیشمند، در حوزه های مدیریتی و اجرایی استانی و کشوری، اقدام عاجل بعمل آورند، تا شاهد رشد، توسعه، آبادانی و اعتلای همه جانبه استان خود باشیم.

با کمال احترام

عبدالغفار_رادمهر — دبیرکل جبهه متحد همدلان صحرا

ششم مرداد ماه

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام و عرض ادب ،

    ✴ سهم خواهی یا مطالبه گری

    این یک امر بدیهی است که افرادی به دنبال تامین مطالبات مردم خود باشند ، حال این مطالبات ، مطالبات سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و یا بالاخص مطالبات اقتصادی، با عنایت به معضلات امروزه تامین معاش مردم با رنگ و لعاب پررنگترِتامین حداقل های معیشتی باشد .
    مطالبات سیاسی نیز، می تواند در قالب معرفی افراد توانمند و شایسته برای احراز مناصب مدیریت های کلان استانی و منطقه ای ، فارغ از جناح ها و گروههای سیاسی ، قومی و مذهبی و… و یا مطالباتی از قبیل آزادی بیان ومطبوعات و یا دسترسی به رسانه های مستقل ، و بهره مندی بی دغدغه مردم از فضاهای مجازی و… باشد.
    مطالبات فرهنگی ، می تواند در اموری مربوط به حفظ و صیانت از آداب و رسوم ، آموزش و تدریس زبان های اقوام در سطوح ابتدایی تا عالی و یا حفظ سایر مواریث فرهنگی و… باشد.
    مبارزه با انواع مفاسد اجتماعی و اخلاقی اعم از اعتیاد به انواع مواد مخدر، شرارت و اوباشگری ، طلاق، بالارفتن سن ازدواج ها ، خودسوزی و خودکشی ، قتل و جنایت، سرقت و آدم ربایی و سایر آسیب های اجتماعی و… که خود منبعث از فقر ، بیکاری ، عدم اشتغال ، تورم و گرانی مسکن و یا اقلام مصرفی اقشار فرودست جامعه و … ،که از مشکلات و محدومیت های عدیده اقتصادیِ ناشی از سیاست های ناکارآمد مدیریتی در سطح کلان و … هستند ، باشد .

    اکنون که آقای رئیسی که خود منتسب به جریان اصول گرا بوده و مجلسیان نیز عمدتاً این جریان را نمایندگی می کنند، و لذا در خوش بینانه ترین حالت ، بدلیل سنخیت سیاسی با همدیگر ، مشکل آنچنانی، ابتدائاً در رای آوری کابینه ، و در پی آن نیز ، در مصوب نمودن لوایح تقدیمی در دوران ریاست شان، نخواهد داشت ، البته این را نیز باید درنظر داشت که، بخشی از جریان اصول گرا ممکن است در جهت سهم خواهی بیشتر و بهره مندی از رانت و رابطه ، به ایشان فشارهایی در جهت تامین خواست های خویش وارد کنند ،که آن هم دور از انتظار نبوده ، وقابل پیش بینی می باشد.

    از آنجا که ، بقول هانا آرنت “حقِ حقِ داشتن “، و مطالبه گری و نظارت، حق مردم بوده ، و این حق شهروندی شان را ، حال چه از سوی نمایندگان شان در مجلس- که از جمله وظایف و مسئولیت های آنان است – و یا از سوی نهادها و تشکل های مردمی – که البته در حال و هوای امروزینش بس کم رونق و رمق می نماید – ، می توانند در جهت تامین خواست ها و مطالبات شان مطرح نمایند.

    اکنون با توجه به گستردگی شیوع فاجعه فلاکت بار ویروس کرونا و مرگ و میر روزانه صدها نفر از هم میهنان مان ، و هر چه کوچک تر شدن سفره معیشت مردم ، بالخص اقشار فرودست و آسیب پذیر جامعه ، که باعث بروز نگرانی ها و مصائب و مشکلات روزافزون گشته ، و از طرفی انواع بحران های زیست محیطی در پاره ای از نقاط کشور، بروز تنش ها و جنبش هایی را سبب ساز شده ، برای برون رفت از این ابرچالش ها و بحران ها ، جا دارد که، افراد توانمند و شایسته و کارآمد، جهت تصدی مدیریت دستگاههای اجرایی، به طرق مختلف در منظر و دید تصمیم گیران کلان مملکتی قرار داده شوند ، تا بلکه استان و منطقه ما هم ، توشه ای از توان مدیران بومی کاربلد و کارآمد، برگرفته ، گام های موثری در جهت رشد وتوسعه همه جانبه ، عمران و آبادانی، با امعان نظر بر زیرساخت های بنیادین استانی و منطقه ای ، بردارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا