ورزشی

حاج نور قلی نیازی، برگ زرین والیبال ترکمن صحرا

پایگاه خبری اولکامیز – شیرمحمد شیروانی: سرزمین والیبال، تاریخی گسترده با فراز و نشیب های فراوانی به همراه بوده، تا جایی که مردان بی ادعا و شجاعی با علم بر زنده نگه داشتن والیبال در ترکمن صحرا در نسل‌های متفاوت، ظهور نمودند. بی درنگ وقتی صفحات خوش رنگ، دشت گندم کاران و پنبه زارها را ورق میزنیم، ایام دهه ۶۰ را نمیتوان کتمان نمود.

تولد ستارگان و پرنده های آسمانی، که همراه با جولان این غیور مردان بر بالای تور و به زانو در آوردن حریفان ریز و درشت همراه بوده، عیار والیبال گنبد را جهانی نمود. با پایان دادن به امپراتوری تیم‌های تهرانی در کشور و بهره گیری از جوانان غیور، بدنبال آن قهرمانی کشور، و جام را بالای سر بردن، باعث شد تا گنبد، میزبان کشور های خارجی و بازیکنان طراز اول کشورمان در جام رمضان یا جام دهه فجر، و دیگر مناسبت ها باشد.

و اینگونه شد که والیبال ترکمن صحرا با تیتر مردانی مردستان با کاری کارستان، صفحات اول روزنامه ها را به خود اختصاص داد. به دنبال موفقیت های بی نظیر، قدم گذاشتن تیم‌هایی از ژاپن و بلغارستان به گنبد و شور و عطش بازیکنان نامی آن دوران‌ها برای رویارویی با بازیکنان گنبد، سرزمین والیبال رنگ و لعاب وصف نشدنی را به خود دیده بود. اما در قلمرو این موفقیت های چشمگیر و دلنواز،مردی خستگی ناپذیر و مسئولیت پذیری قرار داشت.

مدیر شایسته ای همچون، حاج نور قلی نیازی که با پیشنهاد یکی از تئوریسین های والیبال، جلیل شعار جام رمضان را برای اولین بار در کشور اجرا نمودند. حاج آقا نیازی جام دهه فجر را راه اندازی نمود، با پشتیبانی مدیریت خالصانه، تمام حواشی و هزینه های والیبال را با کمک هواداران دو آتیشه والیبال ترکمن صحرا رابدوش می‌کشید، این مدیر موفق با کشاندن تیمی از ژاپن و بلغارستان به گنبد، رنسانس جدیدی را در والیبال ترکمن صحرا بوجود آورد.

در سال ۱۳۵۴ برای اولین بار، برای ارتقاء دانش والیبال منطقه، کلاس مربیگری را با تدریس پارک سون سو(این مربی در دوران اوج والیبال کره جنوبی که مقام چهارم المپیک را یدک میکشید، دبیر فدراسیون کشورش بود) به گنبد آورده و قدمهای موثری را پایه گذاری نمود.

اینگونه شد حاج نور قلی نیازی که پدر معنوی را نیز بدوش می‌کشد به والیبال مردمان این خطه، زینت، غرور و پیروزی را هدیه داد که تا سالها سینه به سینه، میراث آیندگان شده بود. قدرت نمایی گنبد، در والیبال، به سطح جهانی باعث شد تا این شهر مظلوم، به لقب پایتخت والیبال در کشورمان مشهور شود. به راستی عملکرد، نامداران و خادمان ورزش جای تحسین و تقدیر دارد و تا ابد منزلت و شان درخشان این افراد، در دل مردم حک شده میباشد.

هم اکنون که والیبال گنبد با سوء مدیریت در والیبال مواجه شده، برای برون رفت از بحران و منجلاب فعلی، به چنین مدیرانی همچون حاج آقا نیازی، نیاز اورژانسی داریم، تا از این شرمساری که گریبانگیر والیبال منطقه به مرکزیت گنبد شده، دلهای خسته و قلب زمستانی همراهان همیشگی والیبال، نجات پیدا کند. نوتیس آخر اینکه، نگذاریم والیبال گنبد، دست نااهلان دست به دست شده، تا موجبات دلسردی بیشتر هواداران شود.

www.ulkamiz.ir


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. مطلب بسیار خوبی بود.
    واقعا جای حاج آقا در والیبال استان و گنبد خالیه،
    به امید بازگشت دوباره ایشان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا