یادداشت

اصلاحیه ای بر یک نقد

پایگاه خبری اولکامیز- متین نیازی : بعد از انتشار مطلبی با عنوان” پاسخی بر نقد غیر کارشناسانه” که در آن در خصوص یک کتاب با عنوان امام حسین ( رض) که از دو تن از اساتید فرهیخته قوم ترکمن با نام استاد جرجانی و دکتر سارلی نقل قولی را عنوان داشتم با تذکری از سوی  تنی چند از دوستان مواجه شدم که بعد از تماس و پرس و جو از دکتر سارلی بدین وسیله آن نقل قول اصلاح می گردد.

کتاب امام حسین به صورت نسخه خطی  در سال ۱۲۴۲هجری قمری به نگارش در آمد و یکصد سال بعد ۱۹۰۶م  در تاشکند به چاپ رسید.

سپس این کتاب توسط میززا میر صدیق اهل ماری ترکمنستان در سال ۱۹۱۱م منتشر شد  و جناب حاج مراد دوردی قاضی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران چاپ کردند. در سال ۱۳۹۴ این کتاب،توسط دکتر سارلی پس از ویراست علمی و افزودن اطلاعات لغات و اصطلاحات و اعلام و تبویب از طرف انتشارات مختومقلی فراغی(گرگان)منتشر شد.

اینجانب بر خلاف نظر دوستانی که کلیت این کنگره ادبی را رد و درصدد نفی بن مایه های فرهنگ عاشورایی در ادبیات و فرهنگ ترکمن و تاثیر مختومقلی فراغی هستند، را غیر واقع بینانه و معتقدم این قبیل کنگره های ادبی با محوریت مختومقلی می تواند زمینه ساز شناساندن مفاخر ترکمن شده و بستر مناسبی برای رشد و تعالی ادبیات و فرهنگ ترکمن فراهم آورد.


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا