پایگاه خبری اولکامیز-درنه صفائی برج:خبرنگار؛استاندار گلستان در نشست با احزاب سیاسی اعلام کرد که در شهرکهای صنعتی ۲۵۰ واحد تولیدی ۱۰۰درصد راکد داریم.
وی ضمن گلایه از وضعیت شهرکهای صنعتی عنوان کرد: ۶۰۰ واحد تولیدی اشتغالی کمتر از ده هزار نفر را ایجاد کرده و بیانگر آن است که صنایع بزرگی در استان نداریم که بتواند هزار تا دو هزار نفر نیروی کار را در خود جای دهد.
استاندار گلستان ضمن تاسف از عقب ماندگی صنعت در استان اعلام کرد:واقعا دردآور است که هزار نفر از شهروندان عزیز مینودشتی جهت اشتغال به طبس می روند و در معادن طبس مشغول به کار هستند.
طهماسبی در ادامه افزود: شهروندان مینودشتی ۱۵ روز مشغول کارند و ۱۵ روز کنار خانواده ها که در هر دو صورت آسیب است؛چه در مسیر رفت و آمد که موجب آسیب جاده ای می شود و چه خانواده ها که دچار آسیب های اجتماعی می شوند.
ویدئو در لینک زیر: